Συκωτάκια με σκόρδο


Η καλύτερη παρέα για τον οβελία!

Η κρεατοφαγία στο πασχαλινό τραπέζι έχει την τιμητική της! Κι αν είναι να κάνουμε «γουρουνιές», ας τις κάνουμε τουλάχιστον καλά...
Τι θα χρειαστείς (για 2-4 άτομα)
  • 4 φέτες συκώτι μοσχαρίσιο
  • 3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
  • ελαιόλαδο
  • ξίδι μπαλσάμικο (1 σφηνοπότηρο)
  • αλάτι
  • πιπέρι
Πώς τα φτιάχνεις1. Τοποθέτησε το συκώτι σε ένα ταψί και αλατοπιπέρωσέ το.
2. Πρόσθεσε κατόπιν λίγο ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και το σκορδάκι.
3. Βάλε το συκώτι να ψηθεί (σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C) για μισή ωρίτσα στους 180°C, προσέχοντας να μην «αρπάξει».
Το πασχαλιάτικο τσιμπούσι θα πάρει φωτιά!