Αν έχεις αρχίσει να βγάζεις άσπρες τρίχες 6 τρικ για να τις κρύψεις προσωρινά

Αν έχεις αρχίσει να βγάζεις κάποιες άσπρες τρίχες και παρ’όλα αυτά δε θες να βάψεις τα μαλλιά σου τότε… υπάρχουν κάποιες λύσεις και τρικς για να τις κρύψεις όσο το δυνατόν περισσότερο.
-1: Μην κόβεις τις άσπρες τρίχες
Μπορεί όντως να μπεις στον πειρασμό αλλά απόφυγέ το αν δε θες να γεμίσεις κενά στο κεφάλι σου και να αποδυναμώσεις τα μαλλιά σου.

-2: Κάνε πλεξούδες
Οι γαλλικές πλεξούδες αλλά και κάθε είδους πλεξούδα θα σε βοηθήσει να κρύψεις τις άσπρες τρίχες ή θα κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει πιο ομοιόμορφο.

-3: Άλλαξε χωρίστρα
Στις περισσότερες γυναίκες οι άσπρες τρίχες αρχίζουν να εμφανίζονται από τη μία μεριά. Οπότε αλλάζοντας τη χωρίστρα, μπορεί να κερδίσεις λίγο χρόνο, κρίβοντας έτσι τις άσπρες τρίχες.

-4: Βάλε κλιπς και κοκαλάκια
Τα κλιπς αν μπουν στο σωστό σημείο, μπορούν να βοηθήσουν στην απόκρυψη τον λευκών τριχών! Δοκίμασέ το!

-5: Βάλε κορδέλα ή φουλάρι
Οι κορδέλες και τα φουλάρια στα μαλλιά σε στυλ pin up girl, είναι πάντα στη μόδα, οπότε υιοθέτησε το συγκεκριμένο λουκ και κανείς δεν πρόκειται να δει τις άπρες τρίχες σου.

-6: Βάλε πούδρα (για πολύ έκτακτες περιπτώσεις)
Αν έχεις βαμμένα τα μαλλιά σου αλλά έχει κατέβει η ρίζα και φαίνονται οι άσπρες τρίχες, τότε διάλεξε μία πούδρα ή σκιά ματιών στο χρώμα των μαλλιών σου και με ένα πινέλο βάλε λίγη ποσότητα στις ρίζες. Θα είναι ένα καλό καμουφλάζ της στιγμής.
faysbook